Epoxygulv er slidstærkt, rengøringsvenligt og æstetisk

Overvejer du et epoxygulv til hjemmet eller værkstedet? Malermester Flemming Larsen har stor erfaring med epoxybehandlinger for private og erhverv i blandt andet Svendborg, Nyborg, Faaborg osv. Et gulv i epoxy er kendetegnet ved at være slidstærkt, rengøringsvenligt og æstetisk. Læs evt. mere om mulighederne samt fordele og ulemper ved epoxygulve i denne artikel fra Bolius.

Mange fordele ved et epoxygulv

Oprindeligt blev epoxygulve primært brugt på værksteder, i lagerhaller og på fabrikker, men de er også blevet populære i private hjem. Et epoxygulv har en særlig glans og farvedybde. Dertil kommer en blød og svagt fjedrende overflade, som gør det velegnet i en bolig.

En af fordelene ved et epoxygulv er, at overfladen er modstandsdygtig over for næsten alle typer kemikalier, maling og så videre. Man tørrer det bare op og der kommer ingen spor.

Det er ligegyldigt, om underlaget er beton eller træ. Epoxy kan også påføres direkte på vådrumssikringen på en pudset mur. Det er muligt at blande kvarts i malingen, hvis du ønsker et skridsikkert gulv på for eksempel et badeværelse.​

Hvad koster epoxygulv?

Epoxy er en smule dyrere end maling, og det er også en smule mere kompliceret at påføre, men det holder til gengæld i lang tid. Derfor er det alligevel en billig løsning. Jeg tager gerne en snak med dig om de forskellige priser og muligheder.​

Kontakt en erfaren epoxy-behandler og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på et epoxygulv. Du kan ringe til mig på telefon 31 12 39 79, eller du kan skrive til info@malermesterfllarsen.dk.

Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester
​Flemming Larsen

​​på Facebook

Kontakt os

​Malermester Flemming Larsen

CVR: 38476319

Adresse:
Nyborgvej 435, 5881 Skårup Fyn

Tlf.: 31 12 39 79

E-mail: info@malermesterfllarsen.dk

facebook-ikon   instagram-ikon

Har du spørgsmål?

Du kan altid ringe på telefon for at høre mere, eller aftale et møde. Du er også velkommen til at skrive en e-mail.

Samarbejdspartnere

flugger