​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Microcement med Silkecement

​Er du på udkig efter et nyt gulv med et moderne beton- og New Yoyker look? Så kan du med fordel vælge et microcement gulv, hvor vi benytter os af produkter fra Silkecement. Lige her hos Malermester Flemming Larsen kan vi tilbyde denne gulvtype, som både er vådrumsgodkendt og fleksibelt. Vi står til rådighed hos kunder i Svendborg, Nyborg, Faaborg og resten af Sydfyn.

I dag er det moderne at indrette med et microcement gulv, hvilket også ofte går under navnet New Yorker gulv. Dette giver nemlig et rustikt, men stilfuldt look, hvor det anvendes. Vi er et professionelt firma, som har stor erfaring med Microcement gulve fra silkecement, hvorfor vi kan tilbyde det til både private og erhvervskunder.​

Hvad er et microcement gulv fra Silkecement?

Et Microcement gulv er et tyndt og fleksibelt poleret betongulv. Det er vådrumsgodkendt og kan lægges på linoleum, på klinker, badeværelser og mange andre steder. Dets overflade er af Silkecement, hvilket gør, at det kan anvendes i mange forskellige hjem.

Når du samarbejder med vores malerfirma, kan du være sikker på at få et smukt og professionelt resultat, som kan holde i mange år i fremtiden. Vi kommer til den aftalte tid og afleverer et veludført stykke arbejde til den aftalte pris.

Se før og efter billeder her:

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om, hvad denne gulvtype er for noget, og hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 31 12 39 79 eller skrive en mail til info@malermesterfllarsen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester
​Flemming Larsen

​​på Facebook

Kontakt os

​Malermester Flemming Larsen

CVR: 38476319

Adresse:
​Vejstrupvej 13, 5882 Vejstrup.

Tlf.: 31 12 39 79

E-mail: info@malermesterfllarsen.dk

facebook-ikon   instagram-ikon

Har du spørgsmål?

Du kan altid ringe på telefon for at høre mere, eller aftale et møde. Du er også velkommen til at skrive en e-mail.

Samarbejdspartnere

flugger