Spartling af vægge, lofter og gulve

Se frem til et solidt håndværk i god kvalitet

Ønsker du professionel hjælp til spartling af vægge? Hos Malermester Flemming Larsen har vi stor ekspertise med at spartle vægge og lofter. Vi servicerer kunder i blandt andet Svendborg, Nyborg, Faaborg og omegn, og vi ordner også gerne dine vægge og lofter. Dermed kan du se frem til et solidt håndværk i god kvalitet.

Vi klarer alt fra pletspartling til fuldspartling

Vi klarer alle former for spartelarbejde såsom fuldspartling, pletspartling og så videre. Vi klarer også gerne det efterfølgende malerarbejde, tapetsering eller lignende, hvis du ønsker det.

Vi udfører spartelopgaver såsom:

  • Spartling af gulv
  • Spartling af vægge
  • Spartling af gipsloft
  • Spartling af gipsvæg
  • Andet spartelarbejde

Vi har altid fokus på kundernes ønsker og behov, og vi sætter god tid af til hver enkelt arbejdsopgave, så det færdige arbejde kan blive som forventet. Det gælder, uanset om det er en lille opgave med spartling af væg eller en totalrenovering. Samtidig lægger vi vægt på at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau.

Få et tilbud på spartling af vægge

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder inden for spartelarbejde, og for at fortælle, hvad du ønsker hjælp til. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for spartling af vægge eller en anden overflade.

Lad din lokale malermester
​give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt