​Forny din bolig med professionel maling af døre

Vi maler indvendige og udvendige døre

Trænger hoveddøren derhjemme til at blive malet på ny, så hele hjemmets indgangsparti bliver flot at se på? Eller er det de indvendige døre, der skal have et ny lag maling, som sikrer dem mod slid og grimme mærker?

Hos Malermester Flemming Larsen klarer vi enhver opgave med maling af døre – indvendige såvel som udvendige – med stor ekspertise.


Vi har i mere end 20 år arbejdet med at male professionelt for både private og erhvervskunder. Det gør vi i og omkring byer på Sydfyn, herunder i Svendborg, Faaborg og Nyborg. Skal du have hjælp til at male dørene på en bygning her i området, kommer vi derfor gerne ud og varetager arbejdet for dig.


Maling af døre – en enkel vej til forvandling

Maling af døre kræver præcision og faglig ekspertise for at sikre et holdbart og flot resultat, og hos Malermester Flemming Larsen tilbyder vi netop dette. Ved at få hjælp til professionel maling af døre sikrer du, at dine døre ikke blot får et nyt og friskt udseende, men også beskyttes mod slid og daglig brug. Dette kan forlænge dørenes levetid og bidrage til at opretholde hjemmets samlede værdi.


Hvis du har brug for hjælp til et større malerarbejde derhjemme, som – foruden maling af døre – indebærer maling af vinduer og karme samt spartling, tapetsering af maling af vægge, så kan vi hjælpe dig med det. Vi klarer store som små opgaver med samme omhyggelige tilgang, og vi kan derfor også levere et tilfredsstillende resultat til dig.


Kontakt os hvis du vil høre mere

Er du klar til at give dine døre et nyt liv? Kontakt Malermester Flemming Larsen for at høre mere om, hvordan vi kan klare din opgave med maling af døre og få et godt og uforpligtende tilbud med på vejen.

Lad din lokale malermester
​give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt