Microcement gulve lavet i silkecement

Få et moderne New Yorker-gulv

Er du på udkig efter et nyt gulv med et råt og moderne betonudtryk? Så kan du med fordel vælge et microcement gulv. Hos Malermester Flemming Larsen kan vi tilbyde microcement gulve med cement fra Silkecement, som både er vådrumsgodkendt og fleksibelt. Vi står til rådighed for kunder i Svendborg, Nyborg, Faaborg og resten af Sydfyn.

I dag er det moderne at indrette badeværelser, køkkener, stuer og kontorer med New Yorker-gulve i microcement. Dette giver nemlig et rustikt, men stilfuldt udseende, hvor det anvendes. Vi er et professionelt firma, som har stor erfaring med microcement gulve fra Silkecement, hvorfor vi kan tilbyde det til både private og erhvervskunder.

Hvad er et microcement gulv fra Silkecement?

Et microcement gulv er et tyndt og fleksibelt poleret betongulv. Det er vådrumsgodkendt og kan lægges på linoleum, på klinker, badeværelser og mange andre steder. Vi laver gulve med en overflade af silkecement, hvilket gør, at det kan anvendes i mange forskellige hjem og tilpasses udtrykket og den øvrige indretning.


Når du samarbejder med vores Malermester Flemming Larsen, kan du være sikker på at få et smukt og professionelt resultat, som kan holde i mange år i fremtiden. Vi kommer til den aftalte tid og afleverer et veludført stykke arbejde til den aftalte pris.


Se før og efter billeder på et microcement gulv med silkecement her:

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om fordelene ved silkecement, hvad microcement gulve er for noget, eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 31 12 39 79 eller skrive en mail til flemming.maler2017@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

Lad din lokale malermester
​give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt