​Få klaret din facaderenovering med vores hjælp

Vi giver din bolig et helt nyt liv

Har din bygning brug for at få et nyt look? Måske er bygningens facade blevet grim og skjoldet, eller måske du bare ønsker at få bragt lidt friskhed ind i murværket? Uanset hvorfor du ønsker hjælp til at renovering af facaden på din bygning, er vi hos Malermester Flemming Larsen klar til at hjælpe dig. Vi kan nemlig forvandle den gamle facade, så din bolig ser ny og præsentabel ud.


Vi er et malerfirma med adresse i Svendborg – her har vi en stor del af vores kunder, men vi kører også ud til privatkunder og erhverv i Faaborg, Nyborg og omegn, som har brug for hjælp til facaderenovering.


Facaderenovering er en investering

En grim og skjoldet facade tager sig ikke godt ud. Hvad enten du vil sælge boligen eller blot igen kunne nyde synet af dit hjem eller din virksomhed, kan det godt betale sig at få lavet en facaderenovering af en professionel maler.

Vi kan give din bolig eller firma den rette behandling, så du ikke risikerer, at der kommer større skader på facaden. Hos Malermester Flemming Larsen har vi erfaring med alle typer maleropgaver, herunder selvfølgelig også maling af facade.

I arbejdet med facaderenoveringen kan vi blandt andet lave:

  • ​Maling af pudset facade
  • ​Maling af vandskuret facade


Vi maler facader til gode priser – kontakt os for at få malet din!

Vi lytter til dine ønsker og kører forbi din adresse for at vurdere, om din bygning har brug for en større facaderenovering, lidt fugning eller blot en klat maling. Kontakt os i dag for at høre mere.
Du kan også få et godt tilbud med på vejen, så du ved, hvad din facaderenovering kommer til at koste.

Lad din lokale malermester
​give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt