Professionel tapetsering med mange års erfaring

Skal du i gang med opsætning af tapet på dine vægge? Så kan du med fordel søge professionel hjælp hos Malermester Flemming Larsen. Vi har nemlig stor erfaring på området, og garanterer dig smukke og veludførte løsninger af høj kvalitet. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Svendborg, Faaborg og Nyborg, men tilbyder hjælp til tapetsering hos alle kunder på Sydfyn.

Det er ingen hemmelighed, at tapetopsætning kan være en besværlig opgave, hvis ikke du har prøvet det for. Der er nemlig forskellige ting, som der skal tages højde for, hvis du vil have et godt resultat.

Tapetsering af skråvægge eller ved hjørner er særligt svært, hvorfor det godt kan betale sig at få professionel hjælp til opgaven.​

​Herudover kan der være stor forskel på at finde det rigtige tapet til eksempelvis køkkenet eller badeværelset, da tapetet her skal være mere modstandsdygtigt over for fugt. Som professionel fagmand kan vi rådgivedig til at finde den rette tapettype og model til lokalet, så du får det bedst mulige resultat.​

Vi tilbyder tapetsering lige efter dine ønsker

Vi har mange års erfaring inden for opsætning af tapet, og kan derfor løse mange forskellige opgaver. Hvad enten der er tale om en simpel eller kompliceret opgave, så bør du med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp. Vi udfører alle opgaver inden for:

  • Filt
  • Glasvæv
  • Tapet
  • Fotostater
  • Klimatec (isolerende tykt væv)

Vi sætter altid den enkelte kundes ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Derfor sørger vi for at sætte god tid af til hver opgave, så vi kan imødekomme lige netop de ønsker og behov, som den pågældende kunde har. Vi sørger desuden for at holde alle vores priser på et konkurrencedygtigt niveau.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tapetsering, eller skal vi finde en god pris til dig? Så kontakt os gerne med det samme.

Du kan kontakte os på telefon 31 12 39 79 eller på mail info@malermesterfllarsen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lad din lokale malermester
​give et tilbud på malerarbejde

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde. Vi kommer gerne ud med et uforpligtende tilbud, hvor vi drøfter de mange muligheder i forhold til dine ønsker og behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde​

​​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt